fbpx

Ce bine e acasă

Pippin tocmai a luat vacanță. O vacanță mare, cam cât toată vara, timp berechet pentru noi aventuri și descoperiri.

Dar nici nu se gândea Pippin că încă din prima zi a vacanței va întâlni un Cavaler în armură în cel mai neașteptat loc – fix pe vârful casei.

Va rămâne oare cavalerul în același loc și după întâlnirea cu Pippin și Riri?

“Ce bine e acasă”, este experiența lui Pippin deslușită în cuvinte de Laura Hangiu și transpusă în graiul nostru de Petra Panduru – Pippin, Denisa Vlad – Riri și Sorin Ionescu – cavalerul.

Montaj și ilustrație audio: Valentin Panduru.

Imagine copertă: Ana Maria Tănăsoiu, clasa a III-a A, Școala Gimnazială Andrei Mureșanu din Ploiești. Învățător coordonator: Mariea Petrescu.

Imaginile de mai jos sunt realizate în 2022 de copii din clasa a III-a A și IVB, învățători coordonatori: Mariea Petrescu și Elena Grigorescu, Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu” din Ploiești.

“Ce bine e acasă”, este parte din proiectul “Cele mai frumoase locuri din România, în ochii copiilor”, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ordinul Arhitecților din România, din Timbrul de arhitectură.

“Cele mai frumoase locuri din România, în ochii copiilor” este un proiect pregătit de echipa Art Conservation Support. ACS, cum îi spun prietenii.

Te invităm pe pippincelcurios.ro să descoperi și alte peripeții ale lui Pippin în fascinanta lume a patrimoniului cultural.