fbpx

Balconul – provocare

 

Balconul îmbogățește mult aspectul fațadei unei clădiri împreună cu suratele și derivatele sale: bovindoul, terasa, geamlâcul, veranda, logia, prispa, pridvorul sau cerdacul.

Haideți să le căutăm la casele istorice/tradiționale.

Pot fi balcoane mai bine conservate sau care își păstrează frumusețea aparte chiar dacă vremurile nu i-au fost prea prielnice.

Atenție! Să nu fie balcoane sluțite de te miri ce intervenții cu placaje de faianță ori plastic sau vopsite în culori stridente.

 

Detalii mai multe despre provocare, aici: https://pippincelcurios.ro/2022/03/23/provocarea-ii-balconul/

Detalii despre balcoane și suratele lor, aici: https://pippincelcurios.ro/2022/03/22/balconul/

Și pentru că de la uși ne-am mai învățat cu aplicația, menținem mai jos doar câteva idei importante de știut/revăzut:

  • cel mai frumos balcon găsit poate fi fotografiat, desenat, modelat ș.a.
  • o imagine încărcată poate însemna o singură reprezentare – un balcon, mai multe detalii ale aceluiași balcon, sau mai multe balcoane diferite;
  • se pot încărca 2-5 imagini pentru o echipă;
  • vă rugăm folosiți aceeași adresă de e-mail pentru întreaga echipă echipă; să fie aceeași adresă ca și la răspunsul pentru uși;
  • vă rugăm să păstrați numele echipelor;
  • atenție la colaje și la dimensiunea imaginilor! Vă rugăm să nu le comprimați prea mult. Dacă au maxim 5 MB – se comprimă automat din aplicație. Dacă sunt mai mari și nu le dați de cap, ne puteți contacta și oferim suport.
  • parola a fost trimisă automat pe mail, la prima sesiune de încărcare. Dacă nu o aveți/găsiți (verificați și în spam – mailul e trimis automat de pe wordpress), puteți solicita retrimiterea din aplicație. După cum știți, cea activă e ultima primită.

Vă rugăm să răspundeți la întrebarea “De ce am ales aceast balcon” sau să scrieți un scurt text, al echipei, despre balconul respectiv.

Perioada de încărcare pentru “Cel mai frumoas balcon”: 28 martie - 6 aprilie (prelungire până pe 9 aprilie).

După ce imaginile au fost încărcate, se pot invita prietenii la vot. Imaginile se pot direcționa către Social Media dar, pentru a putea fi gestionate, voturile înregistrate și considerate pentru concurs sunt cele de pe pagina lui pippincelcurios.ro – adică cele din galeria unde au fost încărcate.

Perioada pentru vot: de la încărcare până la finalul proiectului – 25 aprilie.

! Fiecare provocare nouă se afișează miercurea pe pippincelcurios.ro.

Câștigătorii sunt desemnați prin:

  1. votul public, pe baza cumulării voturilor obținute de fiecare echipă în cele 4 provocări (toate imaginile);
  2. prin votul intern, al echipei de proiect, pe baza cumulării tuturor rezultatelor și al participării / implicării copiilor la atelierele online.

Câștigătorii vor fi desemnați prin cumularea tuturor rezultatelor/voturilor.

Pentru titlul “Prieten al patrimoniului” trebuie răspuns la 3 provocări.