fbpx

O școală, o grădină, o prietenie – podcast

Dragi copii, povestea de azi ne va purta spre ziua în care Pippin trece pentru prima dată pragul unei școli. Plecat împreună cu părinții în căutarea școlii, Pippin continuă să viseze la jocurile și lucrurile pe care le-ar fi putut face în acea zi. Însă nici nu bănuiește că tocmai această căutare va fi un prilej de a lega noi prietenii. Oare vor găsi părinții școala potrivită pentru puiul lor? 

Poveste, rostogolește-te!

Povestea “O școală, o grădină, o prietenie”, adună experiența curiosului pițigoi deslușită în cuvinte de Laura Hangiu și transpusă în graiul nostru de:

Petra Panduru – Pippin, 

Denisa Vlad – Riri, 

Valentin Panduru – tatăl lui Pippin

Ana Panduru – mama lui Pippin

Sorin Ionescu – tatăl lui Riri

Montaj și ilustrație audio: Valentin Panduru.

“O școală, o grădină, o prietenie”, este parte din proiectul “De vorbă cu patrimoniul: casele spun povești”, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și pregătit de echipa Art Conservation Support. ACS, cum îi spun prietenii.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.