fbpx

Prietenii lui Pippin cel curios își dau întâlnire la Piscu – 18.09.2021


Sâmbătă, 18 septembrie, vă așteptăm cu activități pentru copii și familie.

“Cele mai frumoase locuri din România, în ochii copiilor” debutează cu o întâlnire în format fizic într-un loc frumos, un loc plin de artă, de patrimoniu, de cultură și tradiție: Școala de la Piscu.

Începând cu ora 11, în completarea activităților specifice ale Muzeului de la Piscu, organizăm mai multe ateliere pentru copii pentru a intra puțin în culisele patrimoniului cultural.

  • călătorim pe hartă;
  • aflăm despre patrimoniu și specificul local;
  • desenăm, colorăm, pictăm;
  • construim căsuțe și îl realizăm pe Pippin din hârtie (origami);
  • modelăm;
  • povestim, ne jucăm, ne cunoaștem.

Tare ne-am bucura să ne întâlnim pentru a porni împreună în proiectul “Cele mai frumoase locuri din România, în ochii copiilor”.
Mulți dintre prietenii lui Pippin vor fi și ei prezenți sâmbătă la Piscu. O avem alături de noi pe Laura Hangiu, creeatoarea lui Pippin și autoarea cărții “Zborul ZCP39. Căutarea lui Pippin”.

Pe lângă activitățile propuse de Pippin, vă invităm să vizitați Muzeul de la Piscu, să faceți oale din lut împreună cu un olar cu tradiție, să participați la atelierele și activitățile muzeului.

Unde e Muzeul-Atelier Școala de la Piscu?

Program sâmbătă, 18 septembrie, 2021

activități în aer liber: 11-14.
muzeu și activități în muzeu: 11-17

Activitățile ce se vor desfășura în aer liber, sunt gratuite și oferite de ACS prin finanțarea Ordinului Arhitecților din România, Timbrul de arhitectură.